RF ’24: Bunker af Roskilde

Skrevet af:









Kunstner(e):

Fotografi/illustration:
Martin Meldgaard Pilsmark
Tema:
Genrer:

Vi var naturligvis på Roskilde Festival. Du har måske læst vores dybdegående anmeldelser af Omsorg, Vulvatorious, Katla og SYL, men vi så naturligvis også meget andet. Og navnlig fik fotografen taget en masse gode billeder.
Og da billeder, som bekendt, siger mere end tusinde ord, får I her en masse af dem.

Frank Carter and the Rattlesnakes

Først og fremmest var der punk med hurtige solbriller, da punkveteranen Frank Carter indtog provinsbyen i det sjællandske. Det gik ikke stille for sig.

Ragana

Derefter var det tid til at komme ned i tempo. På Avalon havde man indrettet en scene med plads hele vejen rundt, så alle kunne komme tæt på kunstnerne – så tæt som man nu kan, når der stadig er festivalsecurity involveret, i hvert fald.
Her spillede Washington-doomerne i Ragana et rørende set med udgangspunkt i ‘Desolation’s Flower’.

Kim Gordon

For os var et trækplaster også legenden Kim Gordon, som efter at have være en del af Sonic Youth i mange år, gik sine egne veje. Det var en koncert, der trak i hjertets strenge og som overraskede på vaskeægte Roskilde-manér.

The Hirs Collective

Vanvidsprojektet The Hirs Collective, som vi var meget begejstrede for sidste år, var en af den slags særlige Roskilde-bookinger, der giver en en følelse af at være lidt mindre alene med alle sine særheder, som vi holder af festivalen for. Selvom de var noget færre end de ofte er, var det alligevel en stormvind af et show.

Otoboke Beaver

Og ingen Roskilde Festival uden vanvid. Vi har hørt dem før – også på Roskilde – men det japanske støjpunkband er altid noget af en oplevelse.

Adgang gennem Roskilde Festival.

Selvtægt er et DIY-magasin om punk og metal. Vi er drevet som en frivillig forening.

Ansvarshavende redaktør: Hanna Ella Sandvik
Magasinkoordinator: Tobias Holst

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-1024x243.png

A.C. Meyers Vænge 134, 1. th.
2450 København S
CVR: 44226421

Privatlivspolitik

Instagram
Facebook